Bijzondere getuigenis van Chris Libaers

In deze uitzending kan u luisteren naar een bijzondere getuigenis. Op 28-jarige leeftijd raakte Chris door een ongeval bij het paardrijden in een diepe coma. Toen ze ontwaakte was haar leven volledig veranderd. Het bruisende sociaal en actief leven dat ze voor het ongeval leidde moest ze bijna volledig afgeven. Maar doorheen haar coma werd Chris door God aangeraakt. Ondanks het grote lijden waar ze ook nu nog dagelijks mee geconfronteerd wordt, weet ze zich gelukkig bij God, in het eeuwig Nu, zoals ze het zelf omschrijft.

Deze post heeft 4 reacties

 1. Beste Chris,
  Wat een geweldige intense Gods ervaring, dat je je door God aangeraakt weet. Voor mij is dat een zeer herkenbaar ogenblik dat ook in mijn eigen leven heeft plaatsgevonden. Je zou dit intense gebeuren met iedereen willen delen en aan iedereen gunnen, maar alleen zij die dit ook hebben mogen ervaren en meemaken kunnen dit in hun hart/ziel aanvoelen. Je kan het niet uitleggen of verwoorden, het gaat het menselijk kunnen verre te boven.
  Dat God je verder moge sterken, leiden en zegenen met zijn genade op je geloofsweg, het eeuwige Nu, met als uiteindelijke levensdoel: eeuwig thuiszijn bij Hem, om voor eeuwig Hem te aanschouwen van aangezicht tot aangezicht en Hem te aanbidden en te lofprijzen.

  Ik wens je Gods zegen, Zijn kracht en sterkte in het grote lijden waar je ook nu nog dagelijks mee geconfronteerd wordt.

  Theo van Dooren em. pastoor

 2. Beste Chris,
  Je getuigenis heeft me diep geraakt.
  Dank hiervoor.
  Nadine

 3. Net een stukje van deze mooie uitzending kunnen beluisteren.
  Prachtige getuigenis! Dank je wel, Chris.
  Met lieve groeten,
  Melina

 4. Goede morgen Beste
  Ik heb ook een lichte peperking
  Een geloof ook God een bid ook graag
  Zo nog een fijne morgen
  Met vriendelijke groetjes
  Geert

Geef een reactie

Menu sluiten