Radio Maria telefoneert met luisteraars

Herbeluister de uitzending van Radio Maria Telefoneert. Deze week belden we met Leo uit Opwijk en Evelien uit Opglabbeek. Beiden getuigden over hoe ze kracht putten uit het geloof doorheen de moeilijkheden in het leven. Leo heeft een diep geloof en vertrouwen ondanks tegenslagen die hij zowel op professioneel als privé vlak in zijn leven meemaakte. Evelien heeft al mogen ervaren hoe een gebed in vol vertrouwen daadwerkelijk verhoord wordt en dat verzoening altijd mogelijk is.

Lees Meer »

Bellen met twee mariale luisteraarsters

Deze week belde Radio Maria met twee luisteraarsters die dagelijks meebidden met Radio Maria. Beide zijn heel Mariaal. De ene dame wordt sinds het overlijden van haar echtgenoot goed omringd door gelovige vrienden die ze op bedevaart leerde kennen. De andere dame was op jonge leeftijd getuige van Jehova geworden. Door samen met haar man het geloof dieper te gaan bestuderen is ze terug tot de katholieke Kerk gekomen.

Lees Meer »

Bellen met een gelovig echtpaar uit Nieuwpoort en een luisteraarster uit Opvelp

In deze uitzending kan u 2 telefoongesprekken met luisteraars van Radio Maria herbeluisteren. We belden eerst met een echtpaar uit Nieuwpoort. Mevrouw heeft een devotie tot de heilige Rita en meneer heeft veel vertrouwen in Sint Jozef. Ze vinden elkaar in hun geloof. Daarna belden we nog met een oudere luisteraarster die altijd diepgelovig is geweest, en die Jezus zeer nabij weet.

Lees Meer »
Menu sluiten