Les apparitions à Fatima

In deze aflevering van Kathovie bespreken we in deze oktobermaand de film ‘Les apparitions à Fatima‘. Deze film, geregisseerd door Daniel Costelle, verteld het verhaal

Lees Meer »

Wonder!

In deze aflevering van het filmprogramma bespreken we de Amerikaanse dramafilm ‘Wonder’!

Lees Meer »

Father Damien

Deze maand bespreken we een bijzondere film over een bijzondere Vlaamse pater die heilig verklaard werd door Paus Benedictus XVI op 11 oktober 2009: we bespreken vandaag de film ‘Father Damien’, het levensverhaal van Pater Damiaan.

Lees Meer »

The Blind Side

The Blind Side is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film verteld het verhaal van de 17 jarige Michael Oher. De jonge man is sinds

Lees Meer »

Fireproof

In deze uitzending gaan we de Amerikaanse christelijke drama film ‘Fireproof’ bespreken. De film kwam uit in 2008 en werd geregisseerd door Alex Kendrick.

Lees Meer »

Jesus of Nazareth

De komende weken gaat u op Radio Maria het levensverhaal van Jezus kunnen beluisteren met behulp van de mini-serie Jesus of Nazareth.

Lees Meer »

The Passion of the Christ

Tijdens deze uitzending wensen we even stil te staan bij het lijden en sterven van Jezus. En dit doen we in deze uitzending aan de hand van de film The Passion of the Christ.

Lees Meer »

Paul, Apostle of Christ

De film, met Jim Caviezel (bekend van The Passion of the Christ) als de Evangelist Lukas en James Faulkner als de Apostel Paulus, vertelt het einde van het leven van de heilige Paulus.

Lees Meer »
Menu sluiten