Tweede terugblik op de Mariathon mei 2022

De Mariathon is een jaarlijkse actie om Radio Maria te steunen. In November vragen we steun voor onze eigen radio hier in België, en in Mei vragen we steun voor Radio Maria’s in andere landen. Dit jaar mochten we steun vragen voor Radio Maria Oekraïne. En dat hebben we samen met alle luisteraars en weldoeners geweldig goed gedaan!

Allemaal samen hebben we een prachtig bedrag opgehaald van 61 720 euro. En dat gaat allemaal rechtstreeks naar Radio Maria in Oekraïne! Radio Maria Oekraïne en wijzelf zijn onze luisteraars natuurlijk enorm dankbaar, en wij gaan in deze speciale uitzending terugblikken naar wat er allemaal aan dit mooie eindbedrag is voorafgegaan in deze tweede terugblik op de Mariathon van mei 2022 voor Radio Maria Oekraïne!

In de vorige terugblik hebben we geluisterd naar enkele zeer sterke getuigenissen van luisteraars en van speciale gasten waaronder programmadirecteur van Radio Maria Oekraïne Alexey Samsonov. We zijn toen geëindigd op woensdag avond, het einde van de eerste dag, nu beginnen we op de vroege donderdagochtend om 7 uur met het tweede deel van de terugblik op de Mariathon voor Oekraïne.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Tweede terugblik op de Mariathon mei 2022
/

Een reactie achterlaten

Menu sluiten