Tweede reportage uit Boedapest!

Onze reporters houden ons op de hoogte van wat er allemaal te beleven is tijdens het internationaal Eucharistisch Congres in Boedapest.

Tijdens dit tweede verslag kunnen we luisteren naar een interview met de coördinator van Radio Maria Hongarije, opgenomen tijdens de processie van Radio Maria naar de openingsceremonie.

Daarna krijgen we een reportage te horen over wat er te doen was op maandag 6 september.

Onze reporters vertellen over een zekere priester Konstantin Szabo. Daarna horen we een samenvatting van een getuigenis die priester Szabo heeft gegeven.

Elke dag is er een Heilige Mis voorzien voor de deelnemers aan het congres. Onze vrijwilligers gaan er natuurlijk ook naar toe! We krijgen een samenvatting van de homilie die gegeven werd door Monseigneur Marini, tijdens de viering van maandagmiddag. Ook vertellen ze ons een korte biografie van deze aartsbisschop.

Indien u het programma ‘Langs de Blauwe Donau’ heeft gevolgd, weet u dat we regelmatig het levensverhaal hebben verteld van priester Istvan Regoczi. Jos, Marc, Lut en Marie-Christine zijn op maandagnamiddag de putkapel van priester Istvan gaan bezoeken. Ook hebben ze zuster Bea Vandenborre ontmoet!

 

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Tweede reportage uit Boedapest!
/

Een reactie achterlaten

Menu sluiten