Elke zondag Heilige Mis om 10u vanuit het klooster van de zusters van Liefde te Kortemark

Sinds enkele jaren kan u elke zondag om 10u de Heilige Mis meevieren met de zusters van Liefde uit Kortemark.

Hieronder kan u een bericht van de zusters terugvinden:

Beste mensen en luisteraars van Radio Maria, graag doen wij deze mededelingen.

Zoals jullie weten is het vanaf 10 mei mogelijk om de eucharistie te vieren met 50 mensen als deze buiten wordt georganiseerd. Voor ons hier is dit niet haalbaar. Om toch aan zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven bij ons naar de eucharistie te komen is E.H. Dewitte bereid om elke zondag een tweede eucharistieviering te celebreren. De tweede eucharistie zal zijn op zondagavond om 17.30 uur. Misschien mogen we de mensen die hier naar de eucharistie komen er even aan herinneren dat alhoewel er geen omhaling gebeurt, het altijd mogelijk is om een kleinere of grotere gift te doen voor ons apostolaat. Er hangt een offerkistje achteraan in het portaal.

Beste luisteraars van Radio Maria we zijn heel blij dat we vanuit onze kapel elke zondag de eucharistie kunnen uitzenden en zo verbonden zijn met heel veel mensen die met ons meebidden.

Vandaag willen wij graag ook twee puntjes van ons apostolaat bij de kinderen en jongeren onder uw aandacht brengen.
Zoals op onze website te vinden is onder steunprogramma blijven wij op zoek naar financiële adoptieouders.

Een tweede puntje is dat er heel regelmatig kinderen en jongeren ook in het weekend bij ons verblijven vanuit de moeilijke situaties waarin ze zijn terecht gekomen. Daarom zijn we nu op zoek naar katholieke gastgezinnen die bereid zijn om ons hierbij te ondersteunen, in het weekend en in de vakantieperioden. Dit kan in meerdere of mindere mate. Ook hier vinden jullie de volledige informatie op onze website onder de rubriek “Katholieke pleegezinnen gezocht”.

Meer informatie kan u terugvinden op de website van de zusters van Liefde!

Menu sluiten