De Welgezinde dagen 2019

Vier samen met Radio Maria de Welgezinde dagen mee: het katholiek familiefestival van de zomer!
Welgezinde dagen

Tijdens deze 4-daagse is er tijd voor ontmoetingen, gesprekken, onderricht, ontspanning en natuurlijk dagelijks gebedsmomenten en de Heilige Mis!

Live uitzendingen op Radio Maria!

Om ervoor te zorgen dat ook u van thuis uit dit katholiek gezinsfestival kan meevieren zal Radio Maria een aantal momenten live uitzenden vanuit Gistel (zie kader hiernaast).

Ook is het mogelijk om dagelijks een overzicht te beluisteren van alles wat er de afgelopen dag is gebeurt! Dit zal uitgezonden worden op dinsdag 13 augustus, woensdag 14 augustus en donderdag 15 augustus tussen 8u15 en 9u, met een herhaling dezelfde dag om 14u15!

 

Deze post heeft 2 reacties

 1. beste, ik kon een heel stuk van het mooie programma volgen. Is er een mgh om de rechtstreekse linken door te krijgen aub om bepaalde conferenties opnieuw te aanhoren? Het gaat vnl om de getuigenissen, de conferenties en ik vermoed dat de Medjugorje avond ook werd gefilmd? heel erg dank, anne

  1. Beste mevrouw Verhaeghe,

   Volgende week kan u van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus telkens om 14u15 luisteren naar een overzicht van de welgezinde dagen!
   Voor meer informatie over opnames van conferenties en beeldmateriaal kan u terecht bij Dhr. Luc De Paepe.

   Vriendelijke groeten,
   Radio Maria

Reacties niet meer mogelijk.

Menu sluiten