Zelf Pelgrim worden in eigen land

Voor ons ochtendprogramma hebben we mogen spreken met Kevin over het programma Pelgrim in eigen land waarvan u gisteren de vierde aflevering heeft kunnen beluisteren. De reeks waarin onze pelgrim in eigen land Kevin u meeneemt op een pelgrimstocht met de fiets verandert iedere maand van locatie. Zo zal u na de tocht door Dendermonde volgende week donderdag door een nieuwe locatie fietsen die nog niet bekend is.

De luisteraars kunnen niet alleen luisteren naar de tocht, ze kunnen hem ook zelf maken. Na iedere aflevering zal er een routekaart worden gepubliceerd op de website waarmee de luisteraars zelf op tocht kunnen gaan door bijvoorbeeld Dendermonde. U vindt op onze website onder het programma ‘Pelgrim in eigen Land‘ niet alleen een routekaart met de weg maar ook een tijdlijn met foto’s van de locaties waar we in de afleveringen halt hebben gehouden.

Deze morgen spraken we met Kevin over dit programma, hoe hij een aflevering van pelgrim in eigen land voorbereid en we vroegen hem ook om al een klein tipje van de sluier te lichten over de volgende locatie.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Zelf Pelgrim worden in eigen land
/

Een reactie achterlaten

Menu sluiten