Vanaf maandag iedere ochtend om 07u45: Boecat

Het ochtendprogramma “De Ochtend bij Radio Maria” zal in de komende vakantiemaanden Juli en Augustus ingeruild worden voor een nieuw programma. In dit nieuwe zomerprogramma “Boecat” zullen we kunnen luisteren naar een voorgelezen boek om te ontspannen. Het zal worden uitgezonden iedere weekdag van 7u45 tot 8u30.

In deze laatste ochtend vóór de vakantie en tevens de allerlaatste ochtend van Roos, zijn we in gesprek mogen gaan met Nele, die als eerste een boek zal voorlezen op de radio. Zij stelde het programma en haar boek voor en we konden zelfs al luisteren naar een voorproefje van de eerste aflevering van Boecat die op maandag 4 juli zal worden uitgezonden. Het betreft “Brieven aan beroemde mensen”, een verzameling brieven die Albino Luciani, de latere paus Johannes Paulus I, schreef voor het tijdschrift Messagero di Sant’Antonio. Het wordt beschouwd als het geestelijke testament van de lachende Paus.

Bedankt, en tot een volgende Ochtend Bij Radio Maria!

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Vanaf maandag iedere ochtend om 07u45: Boecat
/

Deze post heeft een reactie

  1. Wat ga ik straks dit ochtend progamma missen. Echt de eerste zonnestralen in de morgen. Moet ik mij als christen hiervan onthechten ? Ik ga dit boek kopen : )

Een reactie achterlaten

Menu sluiten