Neem en lees

Vandaag spreekt priester Karel Loodts tijdens de vastenretraite over de heilige Augustinus die wij op deze 8 maart gedenken. Augustinus dacht niet aan God. Lang kan het succes in de wereld de vraag verdringen naar wat de wereld overstijgt. Het gebed van zijn moeder was krachtiger dan zijn verlangen naar een aardse carrière en aardse wijsheid. Hij vocht met zichzelf, zocht en vond. God’s woord is levend en krachtig.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Neem en lees
/

Deze post heeft 3 reacties

  1. Ik heb net deze catechese afgeluisterd. Zit in de metro op weg naar huis. Ik woon in Amsterdam en kom net van de kerk. De catechese was zeer bemoedigend en mijn dank is groot. Gezegende zondag 🙏🙏🌹

  2. Als katholieken staan we in een rijke traditie. Via deze boeiende cathechesereeks worden enkele juweeltjes uit de schatkist van deze traditie gepresenteerd. Buitengewoon inspirerend als voorbereiding op Pasen.

  3. Een heel verrassende catechese. Met verhalen wordt de belangrijke geloofsinhoud meegedeeld. Niet belerend maar verhalend en wij, luisteraar, kunnen het in alle vrijheid ontvangen en er al of niet iets mee doen…..

Een reactie achterlaten

Menu sluiten