Bijzonder gebeurtenissen dankzij Sint Jozef

Vandaag spreekt priester Karel Loodts tijdens de vastenretraite over Sint Jozef en enkele bijzonder gebeurtenissen die aan hem te danken zijn.

De meeste getuigenissen van mensen die Sint Jozef ontmoet hebben zijn niet (meer) te controleren. In de Verenigde Staten van Amerika, Santa Fé, staat er een trap in een kapel die bekend staat als ‘De trap van Sint Jozef’. Jaarlijks bezoeken 250.000 pelgrims deze ‘miraculeuze trap’.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Bijzonder gebeurtenissen dankzij Sint Jozef
/

Deze post heeft 3 reacties

  1. Sint Jozef gelooft in God. In zijn dromen luistert hij naar de engel die de woorden en raad van God geeft. In Nazareth is hij de helper van iedereen, hij timmert huizen en boten, spalkt gebroken benen, zorgt voor iedereen. Hij volgt de geest van de Thora. Op de bruiloft van Kana is Sint Jozef al niet meer aanwezig, de oude wijn ook niet, maar Jezus Christus wel en de bste wijn ook. In België zijn we heel nederig , niemand krijgt daar de naam “Jezus”, uit schroom. Het wemelt er echter wel van Jeffen,Jossen, Joe’s, Joseph.

  2. Sint Jozef doet vandaag (anno 2020 en 2021) nog steeds wonderen. Ik kan getuigen van persoonlijke wonderen op voorspraak van Sint Jozef. Wanneer iets onmogelijk lijkt, richt u tot Sint Jozef en je zal wonderen zien.

Een reactie achterlaten

Menu sluiten