Moeders bidden voor hun kinderen en kleinkinderen

Op maandag  28 oktober komen de biddende moeders opnieuw samen in de studio’s van Radio Maria.

Deze gebedsgroep wil zich speciaal verenigen met moeders en grootmoeders, om te bidden voor de kinderen. De bedoeling is, in volle overgave, onze kinderen, kleinkinderen of kinderen die ons toevertrouwd worden, toe te vertrouwen aan de Heer te midden van al onze zorgen en noden.

Houd nu op met huilen, droog je tranen. Al de moeite voor je kinderen wordt beloond: ze keren terug uit het land van de vijand, dat beloof Ik. Er is hoop voor je kinderen, ze komen terug naar hun eigen land.
Jer. 31, 16-17

Wenst u dat we samen met u bidden voor uw kinderen en kleinkinderen? Aarzel dan zeker niet om de namen van uw kinderen en kleinkinderen door te geven aan Radio Maria. Dit kan via telefoon (016 41 47 47) vanaf maandag 9u, of via een reactie op dit artikel.

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Kindt Johanna

  Als moeder van 4 kinderen en 10 kleinkinderen luisterde ik en bad ik mee vandaag 28 oktober. Soms met tranen in de ogen. Ik luisterde naar de song: “stop crying” wat zo toepasselijk is op de situatie met mijn kinderen. Wie zong het lied en kan ik dit vinden op you tube? Hartelijk dank en ook voor de “biddende moeders”. Johanna

  1. Redactie

   Beste mevrouw Kindt,
   Van harte dank voor uw bericht. Het lied is jammer genoeg niet beschikbaar. Maar de tekst komt uit de profeet Jeremia, hoofdstuk 31 vers 16 tot 17.
   ‘Houd nu op met huilen, droog je tranen. Al de moeite voor je kinderen wordt beloond: ze keren terug uit het land van de vijand, dat beloof Ik. Er is hoop voor je kinderen, ze komen terug naar hun eigen land.’
   Als u nog vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren.
   Vriendelijke groeten,
   Radio Maria

 2. Mieke Van Liefde

  Waar kan het boekje van ‘De biddende moeders ‘ gekocht worden?

  1. Redactie

   Beste mevrouw,
   Van harte dank voor uw bericht! Het beste is dat u een e-mail stuurt naar Radio Maria of via het contactformulier op deze website.
   We kunnen u dan de nodige gegevens doorgeven!
   Vriendelijke groeten,
   Radio Maria

Een reactie achterlaten