8ste verjaardag van Radio Maria!

Op donderdag 12 december 2019 viert Radio Maria haar 8ste verjaardag! We nodigen u van harte uit om samen met ons deze verjaardag te vieren.

Om 19u wordt de feestelijke Eucharistieviering opgedragen door onze programmadirecteur priester Karlo Tyberghien. Daarna volgt er een korte receptie! Iedereen van harte welkom!

Kan u niet tot bij onze studio’s geraken? Geen enkel probleem! U kan alles volgen op Radio Maria. De Heilige Mis zal uitgezonden worden. Ook kan u enkele gesprekken met onze directeur, voorzitter, met onze medewerkers, vrijwilligers en luisteraars volgen. Zo mist u niets van onze receptie.

We sluiten de feestelijke avond af met een ludiek programma: onze bloopers. Een jaaroverzicht van enkele zaken die op een zeer grappige manier zijn misgelopen.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Dank voor jullie mooie programmas,,
    Ik zou radio maria niet kunnen missen
    Ik heb al veel reclame gemaakt tegen andere mensen,
    Radio Maria is een meerwaarde in mijn leven.
    Dank je wel,en nog vele jaren.

  2. Aan Radio Maria en alle medewerkers een warme gelukkige jaardag!!! Dagelijks, al was het maar een half uurtje, te kunnen en mogen luisteren naar deze “oase” van rust in deze lawaaierige, hectische wereld, maakt me klein en dankbaar! Net zoals jullie verkondigen : wij zijn verbonden in ons gebed dat Jezus ons zelf geleerd heeft! Warme groetjes!

Reacties niet meer mogelijk.

Menu sluiten