Ontdek het nieuwe nummer van het maandblad van Radio Maria, Porta Fidei

Op 12 september is het jubeljaar van start gegaan uit dankbaarheid om tien jaar aanwezigheid van Radio Maria in ons land. Naast het verslag van de openingsviering vindt u in dit nummer ook een reportage over het bezoek van Radio Maria aan de Sint-Jansparochie te Poperinge en van het Eucharistisch congres dat van 5 tot 12 september doorging in Boedapest. In het artikel over de opstart van Radio Maria kan u de weerslag terugvinden van het gesprek van de huidig voorzitter van Radio Maria, Philippe Vander Sande met de eerste voorzitter Renaat Truijen en met Chantal Kortmann, van in het begin bestuurslid van de vzw.

In elk nummer van ons maandblad is er telkens ook een uitgebreid programmaoverzicht opgenomen.

Ontvangt u ons maandblad nog niet, bel ons om u te abonneren. Een bijdrage hiervoor is vrijblijvend.

Porta Fidei 67

Deze post heeft een reactie

  1. Zou ik een abonnement op jullie tijdschrift kunnen aanvragen Porta Fidie kunnen aan vragen. Lieve groetjes Bart . En ik wil meteen ook zeggen Bedankt voor alle steun . SINDS ik naar jullie radiozender luister voel ik me beter en steek ik heel wat waardevolle informatie over geloof op . ELKE DAG DAT IK LUISTER KOM IK DICHTER BIJ DE ANDERE MENSEN EN bij GOD

Reacties niet meer mogelijk.

Menu sluiten