Zondag 22 september om 17u: lofprijzing! Iedereen welkom!

Op zondag 22 september 2019 kan u om 17u00 naar de kapel van de studio's van Radio Maria komen voor een lofprijzing samen met Lars Gerfen en band! Kan u niet komen? Geen zorgen, want het wordt natuurlijk live uitgezonden op Radio Maria!

Deze keer komt Lars samen met Ardie (cello en elektrische gitaar) en Tim (percussie). Naast de nieuwe muziek van de CD ‘Richt mij weer op’ zal Lars ook liederen van zijn vorige cd’s ‘In dat licht’ en ‘Laat nou gaan’ spelen. Iedereen van harte welkom!

Lars (1984) is een singer-songwriter en schrijft krachtige Nederlandstalige songs. Het gaat van eenvoudige, verstilde en akoestische liedjes tot flink uitpakken met band en strijkers. Maar telkens staat de tekst centraal.

In 2015 en 2018 heeft Lars twee albums uitgebracht. ‘In dat licht’ en ‘Laat nou gaan’. Je zou hem kunnen kennen van de liederen ‘Ik zie uit naar de morgen’, ‘Alles wat ik nodig heb’ of ‘Dankbaar hart’. Deze songs worden veelvuldig gedraaid op Groot Nieuws Radio. Ook bracht hij eind 2018 het Adventslied ‘Morgen zal Ik er zijn’ uit met Reyer, met wie hij ook op Adventstour ging. 

Medio 2019 kwam hij met de EP ‘Richt mij weer op’. Hierop staan 4 nieuwe Nederlandstalige songs aangevuld met een nieuwe akoestische versie van ‘Ik zie uit naar de morgen’. In september en oktober 2019 gaat Lars op huiskamertour in Nederland en België.

Iedereen van harte welkom!

Deze post heeft een reactie

  1. Jammer genoeg kan ik niet, zou het eens willen meemaken.

Reacties niet meer mogelijk.

Menu sluiten